Thursday, September 21, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Ngjanin në pamje/ 35 vjeçari nga Shkupi me letërnjoftim të shokut nxori nga banka 50,000 denarë

Njësia për krim ekonomik dhe kompjuterik pranë SPB Shkup, ka ngritur kallëzim penal ndaj 35 vjeçarit M.D nga Shkupi përshkak dyshimeve se ka kryer vepër penale keqpërdorim të të dhënave personale, informon zhurnal.

I akuzuari ka marë letërnjoftimin e shokut të tij me të cilin kishin ngjarë shumë dhe nga një bankë në Butel kishte marë 50,000 denarë nga transakcioni i shokut./Zhurnal.mk

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss