Friday, February 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Ngjarje për Sistemin kombëtar me një sportel për lehtësim të tregtisë ndërkufitare

Shkup, 7 shkurt – Drejtoria Doganore sot organizon ngjarje në temën “Vendosja e Sistemit kombëtar me një sportel për lehtësim të tregtisë ndërkufitare”.

Siç është paralajmëruar, fjalime do të kenë drejtori i Drejtorisë Doganore, Stefan Bogoev, zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski dhe Tatjana Markovska, specialiste për sektorin privat nga Banka Botërore. 

Në ngjarjen para bashkësisë së biznesit do të prezantohen përfitimet nga Sistemi kombëtar me një sportel. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss