Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

NTP Shkup: Autobusët sot do të funksionojnë sipar orarit të ditë së diel

Shkup, 11 tetor – Me rastin e festës së sotme “11 tetorit”, Ditës së Kryengritjes Popullore, autobusët e transportit publik do të funksionojnë sipas orarit të ditës së diel, njoftojnë nga NTP – Shkup.

Do të ketë dy biletari shërbimi, të cilat do të punojnë nga ora 08:00 deri në 14:00, ajo në Qendrën e Transportit (në dalje) dhe biletaria në Gjorçe Petrov.

NTP rikujton se teleferiku do të funksionojë normalisht nga ora 10:00 deri në 18:00, ndërsa nga ora 17:00-17:30 do të jetë udhëtimi i fundit nga poshtë-lart, pra në orën 17:45 udhëtimi i fundit nga lart-poshtë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss