Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

OKB: Do të duhen miliarda dollarë dhe dekada për të rindërtuar Gazën pas luftës

OKB tha se shkatërrimi ‘i paprecedentë’ në Gaza ‘do të kushtojë dhjetëra miliarda dollarë dhe dekada për t’u rindërtuar.

Në vlerësimin e saj paraprak të ndikimit ekonomik të shkatërrimit në Gaza dhe raportit të perspektivave për rimëkëmbjen ekonomike, Konferenca e Kombeve të Bashkuara për Tregtinë dhe Zhvillimin (UNCTAD) tha se edhe me përfundimin e operacionit ushtarak dhe normën mesatare të rritjes prej 0.4 %, Gazës do të mund të rindërtohej plotësisht deri në vitin 2092.

Ai shtoi se komuniteti ndërkombëtar duhet të veprojë tani para se të jetë tepër vonë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss