Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Osmani: Këshilli i BE-së fton RMV-në që të hap nënkapitullin e parë

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani njofton se Këshilli i BE-së ka ftuar vendin tonë për hapjen e nënkapitullit të parë “Themelet”.

Shkup, 9 nëntor – “Dje, Këshilli i BE-së e miratoi. Letrën me të cilën jemi të ftuar që t’i përgatisim Udhërrëfyesit për sundimin e së drejtës dhe për reformën në administratën publike për hapjen e Klasterit 1 – Themele

Edhe një obligim tjetër i përfunduar me sukses që na shpie më afër në hapjen e klasterëve dhe kapitujve, në drejtim të integrimit të përshpejtuar në BE”, njoftojnë nga MPB.

https://www.facebook.com/bujar.osmani.7/posts/912039130277409?ref=embed_post

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss