Monday, October 2, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Pa ujë disa pjesë të Hipodromit, Maxharit dhe Trubarevës

Shkup, 12 shtator – Për shkak të defektit të F-100 mm në rrugën Zhan Zhores pn, nga ora 10:00 pa ujë ose me presion të reduktuar do të jenë konsumatorët e një një pjese të lagjeve Hipodrom dhe Maxhari, si dhe fshati Trubarevë.

 Furnizimi me ujë do të jetë i ndërprerë deri në riparimin e defektit, bëri të ditur NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss