Wednesday, September 27, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Pa ujë një pjesë e rrugës “Dizhon”

Shkup, 29 gusht – Pa ujë sot nga ora 10:20 janë një pjesë e konsiumatorëve të rrugës “Dizhon”.

 Nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup informojnë se arsye për ndërprerjen në furnizimin me ujë është defekti në tubin lidhës në rrugën “Dizhon 73”.

 Furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje deri në përfundimin e riparimit të defektit.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss