Thursday, May 26, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Pandeli Majko caktohet anëtar i Komisionit të Jashtëm

Deputeti i Partisë Socialiste, Pandeli Majko pasi mori mandatin është caktuar edhe anëtar i Komisionit të Jashtëm Parlamentar dhe anëtar zëvendësues në Komisionin e Ligjeve.

Po ashtu Kuvendi miratoi kalimin e deputetit Benet Beci nga anëtar zëvendësues në anëtar i Komisionit të Veprimtarisë Prodhuese. Ndërsa Etilda Gjoni u caktua anëtarë në Komisionin e Jashtëm, duke zëvendësuar deputetin Benet Beci.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.