Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Panel-diskutim “Problemet më të mëdha të qytetarëve dhe shtetit”

Shkup, 8 shkurt – Qendra ballkanike për politika konstruktive “Solucia” sot organizon panel-diskutim “Problemet më të mëdha të qytetarëve dhe shteteve”.

Siç informojnë nga “Solucia, në panel do të analizohen rezultatet e marrë nga anketa e zbatuar për atë se çfarë janë percpetimet e qytetarëve maqedonas rreth sfidave më të mëdha, me çka përballemi si shoqëri, që e ka hartuar agjencia “Prospekt M” me porosi të “Solucia”.

Organizatorët paralajmërojnë se në diskutim do të marrin pjesë Aleksandar Kërzhallovski, drejtor i Qendrën maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtar dhe Marko Troshanoski, kryetar i Institutit për demokraci “Societes civilis”. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss