Monday, December 5, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Parkim falas për gazetarët në parkingjet zonale në Gostivar

Gostivar, 25 nëntor – Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë në bashkëpunim me komunën e Gostivarit ka arritur marrëveshje që gazetarët që operojnë në këtë komunë të kenë mundësi të shfrytëzojnë parkimin pa pagesë në
territorin e kësaj komune.

Me këtë marrëveshje gazetarët e Gostivarit do të mund të parkohen në parkimet zonale në të qytetit. Ndryshe, ky parkim vlen për të anëtarësuarit në Shoqatën e Gazetarëve të Maqedonisë pavarësisht se cilit medium i takojnë.

Marrëveshje të ngjashme SHGM ka rritur muaj më parë me komunën e Tetovës dhe komunën Qendër të qytetit të Shkupit.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.