Friday, February 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Pendaroovski e Vuçiq duartokasin këngë serbe kundër Kosovës! (VIDEO)

Shkup, 31 janar – Në Shkup, Pendarovski dhe Viçiq duartrokasin këngën në të cilën Kosova është tokë Serbe, e Llazarit dhe Stefanit.

Me rastin e festës së “Shën Sava”, tre ditë më parë, në Shkup qëndroi presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq. Gjatë një manifestimi, këndohet kënga nacionaliste serbe sipas së cilës Kosova është tokë e Serbisë, e Llazarit dhe Stefanit.

“Lë të valojë bajraku i Serbisë ngs Prizreni në Rumij”, thotë një varg tjetër i këngës e cila titullohet “Gëzohet populli serb”.

Ndërsa krahë presidentit serb Viçiq qëndron edhe presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski i cili përcjell këngën me duartrokitje.

Video nga manifestimi:

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss