Friday, August 19, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Për hyrje dhe dalje nga vendi pritet rreth 40 minuta

Shkup, 23 Korrik – Në VK “Tabanoc” për hyrje pritet rreth 40 minuta, ndërsa në VK “Bogorodicë” për dalje pritet rreth 30 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Komunikacionit në akset rrugore po zhvillohet në mënyrë të papenguar, nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur.

Nga LAMM rekomandojnë shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit rrugor qarkullim të kujdesshëm, posaçërisht në rrugët nëpër lugina dhe gryka malore.Kjo posaçërisht ka të bëjë me pjesët  Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.