Monday, October 2, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Pjesëtarët e Armatës nisen për në Slloveni

Shkup, 10 gusht – Pjesëtarët e Armatës mëngjesin e sotëm janë nisur për në Slloveni ku duhet të ndihmojnë në riparimin e pasojave nga moti i ligë që përfshiu këtë vend.

Konform vendimit të Qeverisë, në Slloveni dërgohen 100 pjesëtarë të Armatës të cilët do të ndihmojnë në riparimin e dëmeve të shkaktuara nga stuhia. Ndihma është kërkuar nga Sllovenia përmes mekanizmit të NATO-s EADRCC.

Pjesëtarët e Armatës do të qëndrojnë në Slloveni plotë tridhjetë ditë ku do të marrin pjesë në operacionin humanitar për riparimin e dëmeve nga stuhia.

“Republika e Maqedonisë së Veriut, si edhe më parë, vazhdon të vihet në dispozicion dhe pjesëmarrje solidare në misione dhe aksione të ndryshme humanitare në zonat e prekura nga fatkeqësitë natyrore”, thuhet në komunikatën e Qeverisë që u publikua pas seancës qeveritare.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss