Thursday, February 9, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Policia e Kosovës shpall konkurs

Policia e Kosovës i shërben të gjithë popullit të Kosovës.

Ky shërbim ofron mundësi të barabarta të punësimit edhe për të gjitha komunitetet pakicë dhe mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e gjinisë mashkullore dhe femërore.

Shfrytëzojeni këtë mundësi për t’i shërbyer vendit dhe komunitetit tuaj ku jetoni. Bëhuni pjesë e Policisë së Kosovës duke aplikuar në konkursin e hapur.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss