Monday, February 26, 2024
spot_img

Latest Posts

Policia Financiare dorëzon kallëzim penal ndaj pesë personave fizik dhe një personi juridik

Drejtoria e Policisë Financiare, si rezultat i një procedure disamujore para hetimore, ka dorëzuar kallëzim penal në Prokurorinë Themelore Publike të Manastirit ndaj pesë personave fizik dhe një personi juridik, për shkak të dyshimit të bazuar për disa vepra penale.

Sipas arsyetimit të Drejtorisë së Policisë Financiare, ata kanë kryer evazion fiskal, falsifikim ose shkatërrim të librave të biznesit, duke shkaktuar me dashje falimentimin, dëmtimin ose favorizimin e kreditorëve, shpërdorimin e pozitës dhe autoritetit zyrtar, shpërdorim të procedurës së falimentimit dhe mashtrim tatimor.

Nga Drejtoria e Policisë Financiare bëjnë të ditur se të kallëzuarit i kanë shkaktuar dëm buxhetit të shtetit në vlerë të përgjithshme prej 19.447.640 denarë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss