Monday, October 2, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Policia në Higjienën Komunale, Punëtorët vazhdojnë protestën, ankohen për presione

Shkup, 9 korrik – Vazhdon protesta e punëtorëve të Higjienës Komunale, të cilët kërkojnë plotësimin e kushteve, rritje të rrogave dhe kthimin e kolegëve të tyre të përjashtuar në puna. Punëtorët shprehen se drejtoresha kundrejt tyre përdorë gjuhë vullgare, duke i quajtuar ata mbeturina-mbledhës (gjubrexhi).

Ata, mënyrën se si sillet drejtoresha dhe kushtet në të cilat punojnë, me pagë minimale e quajnë: “të rreh dhe nuk të lë të qash”. Në shenjë revolte, punëtorët nuk kanë shkuar fare në shtëpi, ndërsa kërkojnë edhe mirëkuptimin e qytetarëve, njofton Portalb.mk.

https://www.facebook.com/portalb.mk/videos/2671808046327917/
https://www.facebook.com/portalb.mk/videos/6121607331301986/

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss