Thursday, September 21, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Punëtorët e NQP Shkup kërkojnë rritje të pagave

Shkup, 16 maj – Sindikata e NQP Shkup kërkon rritje të pagave dhe paralajmërojnë protestë nëse paga e muajit maj nuk është më e lartë.

Sindikata e NQP Shkup kërkon harmonizim të pagave për gjithë punonjësit me paga minimale, në të kundërtën ata do të protestojnë.

Ato theksojnë se rritja e pagave që u takon ligjërisht është 2.170 denarë dhe kërkojnë t’u paguahet me pagën e muajit maj.

Sipas tyre, pagat e shoferëve dhe serviserëve janë të ulëta, kurse shpenzimet janë rritur. Për këto arsye, thonë nga NQP Shkup, shumë shoferë dhe serviserë kanë dalë nga NQP Shkup.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss