Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Qeveria do të mbajë seancë

 Shkup, 12 shtator – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë. 

Për konkluzionet dhe vendimet e seancës, opinioni do të informohet pas përfundimit, thonë nga pres shërbimi qeveritar.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss