Monday, February 6, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Reshje të dobëta të borës në Krushevë, në Strazhë dhe në Kodrën e Diellit, mjegull në Gjavatë

Shkup, 25 janar – Komunikacioni në rrugët shtetërore është duke u zhvilluar pa pengesa nëpër rrugë vende-vende të lagështa. Reshje të dobëta të borës shihen në Krushevë, Strazhë dhe Kodrën e Diellit.

Për shkak të paraqitjes së mjegullës vërehet dukshmëri e zvogëluar deri në 50 metra në qafën malore Gjavatë.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss