Thursday, September 21, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Risi për shkuarjen në haxh, njofton Artan Grubi

Shkup, 16 maj – Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar se Qeveria në seancën e sotme ka sjell vendim që të heqë vizat dalës për haxhilerët.

“Po ndaj me ju lajmin se në seancën e sotme të Qeverisë, me propozim të Ministrisë së Punëve të Brendshme, miratuam vendimin për heqjen e vizave dalëse për kryerjen më të lehtë të obligimit fetar të besimtarëve myslimanë të vendit tonë – Haxhit.

Qeveria me kujdes do të ndjekë udhëtimit e haxhinjve dhe do të jetë e hapur për çfarëdo lloj ndihme që atyre do t’ju nevojitet nga institucionet shtetërore”, qëndron në njoftimin e Grubit.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss