Thursday, May 26, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

SASHK: Të dielën vendimi a do të ketë mësim nga e hëna

Shkup, 16 Prill – Numri një i sindikatit Nedellkov tha se këshilli i SASHK-ut do të debatojë për propozimin e Qeverisë, që greva të pezullohet dhe nxënësit të fillojnë mësimin përderisa brenda dy tre ditë të definohet propozimi i tyre dhe pranimi apo refuzimi i SASHK-ut ndaj  propozimit të ofruar.

“Për fat të keq ende nuk mund të dal në opinion me vendim përfundimtar për atë çka është propozuar dhe të tregoj qëndrimin tone pranojmë apo jo. Këshillii Sashkut do të punojë dhe të shtunën dhe të dielën antarët tanë do të informohen pë vendimein e sjellur kështu që të dielën në mbrëmje do të dihet vendimi.”, tha Jakim Nedellkov, kryetar i SASHK-ut.

Greva ka hyrë në ditën e pestë të realizimit të saj. Edhe më tej arsimtarët nuk mbajnë mësim, ndërsa një çerdhe në Komunën e Gjorçe Petrovit është vanadalizuar me mbishkrimin SASHK-u vrasës i fëmijëve. Autorët e këtij akti mbeten të panjohur.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.