Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Seanca të Komisionit kuvendor ligjdhënës-juridik dhe të Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve

Shkup, 19 shtator – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot seanca do të mbajnë Komisioni për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve dhe Komisioni ligjdhënës-juridik.

Vendimi për shpalljen e shpalljes publike për emërimin e kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit për mbikëqyrje civile (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” numër 34/2023) është në rendin e ditës së Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve.

Deputetët – anëtarë të këtij komisioni do të debatojnë edhe për Propozim-vendimin për ndryshimin e Vendimit për emërim të kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit për ndarjen e çmimit shtetëror “23 Tetori” dhe për Propozim-vendimin për shkarkimin dhe emërimin e kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit për ndarjen e çmimit shtetëror “11 Tetori”.

Në Kuvend sot Komisioni ligjdhënës-juridik, siç u paralajmërua, do të mbajë dy seanca. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss