Thursday, February 9, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Seanca të Komisionit për Mbrojtje dhe Këshillit Buxhetor të Kuvendit

Shkup, 19 dhjetor – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajnë seanca Komisioni i Mbrojtjes dhe Këshilli Buxhetor i Kuvendit.

Në rend dite të Komisionit të Mbrojtjes janë informatat për dhënien e kontratës qeveri me qeveri për blerjen e obusëve 105 mm dhe municionit 105 mm ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë me lidhjen e Marrëveshjes me Presidencën e Industrisë Turke të Mbrojtjes (SSB) dhe për dhënien e një kontrate qeveri me qeveri për riparimin e dy helikopterëve Mi-8MT me numra regjistrimi 305 dhe 306 ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Qeverisë së Republikës Çeke duke lidhur një kontratë qeveri me qeveri.

Këshilli Buxhetor i Kuvendit do të shqyrtojë Njoftimin për realizimin e shpenzimeve në Buxhetin e Kuvendit për vitin 2022, të dorëzuar me numër arkivor 32-5229/1.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss