Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Shikoni Galanë e Festës së Pranverës dhe Mirëpritni Vitin e Loong-ut

Grupi Mediatik i Kinës publikoi videon promovuese të Galasë së Festës së Pranverës 2024, “Shikoni Galanë e Festës së Pranverës dhe Mirëpritni Vitin e Loong-ut”. Këto kukulla balte të bëra prej CMG-së do t’ju sjellin gezim dhe lumturi në fillimin e Vitit të Loong-ut.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss