Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Shitësit: Pas uljes së çmimeve është rritur shitja

Ndërkohë marketet garantojnë se me masat e Qeverisë, çmimet e tyre janë liruar. Madje ata thonë se ulja e çmimeve ka ndikuar në rritjen e punës.

“Respektohet në marketin tonë dhe ka shitje më të madhe prej kur kanë zbritur çmimet. Ka disa te mishi që ankohen, por ka edhe disa të tjera që janë të larta.”, – u shpreh një shitës.

Zbatimin e masës po e kontrollon Inspektorati Shtetëror i Tregut, i cili ka njoftuar se për 10 ditë ka kryer rreth 550 kontrolle nga 550 kontrollorë, ku janë lëshuar mbi 32 urdhër-pagesa dhe janë shqiptuar dënime në vlerë prej mbi 6 milion denarësh. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss