Friday, August 19, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Shpëtohet arushi i vogël në Strugë

Strugë, 12 Korrik – Në afërsi të Radozhdës në Strugë është gjetur një ari i vogël, i cili është dërguar te veterineri në Ohër.

”Sot, rrugës për Radozhdë, gjeta një arush të vogël të lënduar. Është njoftuar policia dhe Shoqata e Gjuetisë nga Struga. Shumë faleminderit mjekut veteriner “Vet.Spirit, i cili e ekzaminoi dhe i dha vitaminat e nevojshme dhe më dha rekomandime për shërim të mëtejshëm dhe kthim në natyrë”.- ka shkruar Goce Mitrevski.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.