Monday, February 6, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Si ndryshon brumi i zakonshëm në një figurë të gjallë?

Si ndryshon brumi i zakonshëm në një figurë të gjallë? Tani është koha për magji! Nesër do të ndjekim trashëgimtarin e prodhimit të skulpturave të brumit për të mësuar lidhur me këtë mjeshtëri të lashtë. Mos harroni të ndiqni episodin e dytë të serisë “Pasion dhe Profesion”: “Art në majë të gishtave”!

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss