Monday, October 2, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Si t’i hiqni dregëzat e akneve?

Aknet e mërzitshme dhe puçrrat shpesh na tundojnë t’i “shkatërrojmë”, ndërkaq dregëzat të cilat mbeten shpesh rriten gjithë jetës.

Këto janë rekomandimet e ekspertëve që sa më parë t’i sanoni pasojat e aftësive tuaja kozmetike.

Revista “InStyle” ka arritur deri në një konstatim të cilin e kanë rekomanduar dermatologët e famshëm, mos i prekni aknet dhe puçrrat e imëta, mirëpo kur, megjithatë, i ndrydhni, atëherë mos i prekni.

“Më së miri është që lëkurën ta mbani të njomur që mënyrë që sa më parë të shërohet”, rekomandojnë mjekët.

Duhet të shmangni produktet të cilat kanë alkool, sepse mund të shkaktojnë më shumë irritime.

Qitja e kremit me faktorin mbrojtës dhe përdorimi i produkteve me retinol duhet të ndihmojnë që nga dregëzat të mos mbeten vraga në fytyrë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss