Thursday, May 26, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Stërvitje taktike-treguese për evakuim në shkollën e mesme “Zef Lush Marku”

Shkup, 14 prill – Shoqata vullnetare e zjarrfikësve “Bajram Miftari-Çair sot në në shkollën e mesme “Zef Lush Marku” do të realizojë stërvitje taktike-treguese për evakuim të nxënësve, kuadrit mësimor dhe personelit teknik.

“Këto aktivitete i bëjmë me qëllim të vetëdijesimit për evakuim të duhur në rast fatkeqësie natyrore, gjegjësisht të edukojmë nxënësit, mësimdhënësit, qytetarët se si të mbrohen siç duhet, të evakuohen në rast aksidenti”, thonë nga SHVZ “Bajram Miftari – Çair”.

Qëllimi, sipas organizatorëve, është ndërgjegjësimi për evakuim të duhur në rast fatkeqësish natyrore.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.