Sunday, December 4, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Sy “sirenë” si të Sophia Loren: Ja si t’i grimoni

Një nga tendencat e grimit të syve që i ka rezistuar kohës është peneli, veçanërisht ai cat eye që frymëzohet nga sytë e maceve. Por a mund të përdoret kjo teknikë për të krijuar një pamje disi më të sofistikuar: sytë e sirenës.

Imagjinoni sytë e famshëm të Sophia Loren. E kemi fjalën për këtë pamje.

Sy “sirenë” si të Sophia Loren: Ja si t’i grimoni
Sy “sirenë” si të Sophia Loren: Ja si t’i grimoni

I ngjashëm me cat eye, peneli në këtë rast realizohet pak më sipër. Ka nevojë për më pak saktësi, sepse mund të përdorni dhe ton sysh të cilin e përhapni me një furçë të hollë.

Pra, kur të arrini te cepi i syrit, bëjeni hijen pak më lart dhe jashtë. Duket e ndërlikuar, por nuk është edhe aq. Duhet thjesht praktikë.

Këto video tutorial mund t’ju ndihmojnë:

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.