Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Taravari: Për 24 orë janë mbledhur 80 nënshkrime të kuvendarëve për iniciativën tonë

Shkup, 4 shkurt – Arben Taravari kryetari i Aleanca për Shqiptarët kanë njoftuar se nisma e tij ka marrë mbështetjen e shumicës së kuvendarëve të partisë.

“Nisma e kryetarit Taravari merr mbështetjen e shumicës së kuvendarëve të ASH-së.

Pas kumtimit të qëndrimit të djeshëm të Kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, Dr Arben Taravari, për 24 orë janë mbledhur 80 nënshkrime të kuvendarëve në mënyrë vullnetare nga gjithsej 133 sa numëron Kuvendi, ndërsa procesi i mbledhjes së nënshkrimeve po vijon.

Shumica e Kuvendit të Aleancës për Shqiptarët është qartë për Ndryshimin e Sigurt.

Kryetari Taravari bën thirrje pë urtësi, maturi dhe unitet, që BDI përfundimisht të dërgohet në opozitë. Ndryshimi po vjen!”, thuhet në njoftimin e  Taravarit.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss