Thursday, February 9, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Totaj e godet Qeverinë për shtrenjtimin e tatimit: E pamundur të arsyetohet

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, ka kundërshtur ngritjen e normës së tatimit në pronë. Për këtë ai kritikoi Qeverinë e drejtuar nga Albin Kurti.

Ai ka thënë se një ndryshim i tillë nuk mund të arsyetohet, meqë ka krizë ekonomike. Ky ndryshim ka prekur veçanërisht zonat urbane.

Totaj e godet Qeverinë për shtrenjtimin e tatimit: E pamundur të arsyetohet

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, ka kundërshtur ngritjen e normës së tatimit në pronë. Për këtë ai kritikoi Qeverinë e drejtuar nga Albin Kurti.

Ai ka thënë se një ndryshim i tillë nuk mund të arsyetohet, meqë ka krizë ekonomike. Ky ndryshim ka prekur veçanërisht zonat urbane.

Lexo Edhe:

Mjekët e fshehin! Dhimbja e kyçeve iku përgjithmonë në 6 ditë!

Mediat e rajonit për dramën e re televizive të Vuçiqit për Kosovën: Presid…
“Në fillim të vitit qeveria i dyfishon faturat e tatimit në pronë, (veqanërisht për zonat urbane). Në krizën më të madhe të çmimeve në 15 vitet e fundit, e vështirë të kuptohet dhe e pamundur të arsyetohet”, ka shkruar ai në Facebook, të martën.

“Shtetasit e punësuar në sektorin publik nuk e dijnë sa do ta kenë pagën, por faturat e tatimit në pronë tashmë i kanë të dyfishuara”.

“Veprime të këtilla nuk duhet bërë jasht kontekstit të zhvillimeve ekonomike dhe sociale në vend, sepse nuk kalon pa pasoja, të cilat mund të jenë serioze”, ka deklarur ai.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss