Tuesday, May 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Troshanovski: Vërehet një rënie e madhe ndaj mbështetjes për në BE

Shkup, 21 Qershor – “Kulmi i dukshëm i zhgënjimit të akumuluar…”, kështu i sheh Marko Troshanovski nga Instituti për Demokraci deklaratat e liderëve të vendeve të iniciativës, Open Balkans, për të thënë se ende nuk kanë marrë një vendim përfundimtar nëse do të marrin pjesë në Samiti BE-Ballkani Perëndimor, gjegjësisht vendim do ketë nesër, shkruan Alsat.

“Kulminacion i një zhgënjimi të dukshëm që është akumuluar prej vitesh, në mos me dekada… kur zbatimi i reformave nga ana jonë, të kërkuara nga Europ nga ana tjetër, nuk marrin njohje dhe shpërblim. Ky zhgënjim është grumbulluar në shoqëritë dhe elitat tona politike. Hulumtimet që po bëjmë tregojnë një rënie të vazhdueshme të butë dhe konstante të mbështetjes për BE-në, për dy vitet e fundit kjo rënie është e madhe,” tha Marko Troshanovski, Instituti për Demokraci.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss