Monday, October 2, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Uji në Shkup i sigurt për pije

Shkup, 21 gusht – NP Ujësjellësi dhe kanalizime njoftuan se në përputhje me raportin javor për cilësi dhe siguri të ujit për pije, të marra nga analizat e kryera në Sektorin për kontroll sanitar, Shkupi ka ujë të sigurt për pije. 

Sektori për kontrollit sanitar, i cili është në fakt laboratori i parë në vend që akrediton funksionimin e tij sipas standardit ISO17025:2018, në periudhën prej datës 14 deri 18 të këtij muaji, analizon 185 mostra për analizë fiziko-kimike dhe 185 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 41 pika matëse në Qytetin e Shkupit.

Siç raportojnë, sipas rezultateve të marra nga testet, të gjitha mostrat përputhen me Rregulloren për kërkesat për sigurinë dhe cilësinë e ujit të pijshëm.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss