Thursday, September 21, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

VFV Clinic vjen me aparaturën më moderne mjekësore në vend!

Shkup, 13 Shtator – Kryeqyeti bëhet me spitalin më modern në vend! Duke filluar nga pajisjet më moderne dhe të teknologjisë më kualitative, e deri tek stafi më profesional në vend të gjitha do t’i gjeni në një vend VFV Clinic!

Spital ku ju jo vetëm që do të diagnostikoheni, merrni trajtimin adekuat por,  këshillat e mjekëve të VFV Clinic do t’ju shërbejnë përgjithmonë!

VFV Clinic është klinikë private e cila ofron shërbim 24/7 të përbërë në dy segmente atë të mjekësisë primare dhe sekondare. Mjekët e përgjithsëm të mjekësise primare të klinikës VFV janë të lidhur edhe me fondin shëndetësor shtetëror. Ndërsa mjekësia sekondare përbëhet nga pediatria, mjekësia interne, psikiatria, gjinekologjia, gastroenterohepatologjia, kardiologjia, diagnostikim me rreze(rentgen), mjekësia e punës.

Në këtë klinikë do të gjeni gjithashtu repartin për terapi fizike dhe rehabilitim. Çdo repart i kësaj klinike është i pajisur me teknologjinë më moderne që mundëson diagnostikim të saktë dhe të sigurt për ju.

https://fb.watch/fw7HkBd_dq/

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss