Thursday, May 26, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

VMRO: Kovaçevski është i vetëdijshëm se nuk mund ta nxjerrë vendin nga kriza

Shkup, 8 Maj – Maqedonia është në disa kriza, një krizë energjetike e shkaktuar nga krimi dhe paaftësia e zyrtarëve energjetikë dhe qeveritarë, dhe një krizë ekonomike e shkaktuar nga planifikimi i parakohshëm, paaftësia dhe krimi“- tha ai.

Të dyja krizat e mëdha janë rezultat i LSDM-së dhe BDI-së. Dhe nuk mund të jenë zgjidhje. Ata nuk e dinë pse dhe nuk kanë një plan. Në sektorin e energjetikës kemi gaz të shtrenjtë, derivate të shtrenjta, sepse qeveria nuk e ka pranuar propozimin e VMRO-DPMNE-së për uljen e akcizës për 50%, shtrenjtimin e energjisë elektrike dhe mungesën e prodhimit vendor që kompensohet me importe ekstra të shtrenjta.

Kovaçevski nuk duhet ta dëgjojë Zaevin, i cili ka interes të kalojë një periudhë të gjatë nga largimi i tij me shpresën se krimi i tij do të harrohet dhe të pranojë zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Nga data e marrëveshjes deri në datën e ngjarjes, VMRO-DPMNE ofron edhe 4 ekipe ekspertësh të cilët do ta ndihmojnë shtetin të përballet me pasojat e krizës.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.