Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Xhaferi: Qytetarët i kanë paguar një herë dokumentet e udhëtimit, tani duhet t’i marrin pa kompensim

Shkup, 10 shkurt – Unë si person dhe si kryeministër ndaj qëndrimin që qytetarëve duhet t’u lëshojmë dokumente personale pa kompensim, sepse njerëzit i kanë paguar një herë, thotë kryeministri teknik Talat Xhaferi në daljen e sotme në Kanal 77 .

“Pse nuk lëshohen dokumente përkatëse nga shteti, ka arsye, si procedurat e prokurimit, procedurat e krijimit të formularëve, formularëve dhe arsye të tjera që kanë çuar në këtë. Bëhen analiza para se të merret një zgjidhje përfundimtare, duhet të bëhen edhe konstruksione financiare se sa do të kushtonte e gjithë kjo”, thekson Xhaferi.

Ai thekson se nuk është e kotë të mendohet se Buxheti i Shtetit është nga paratë e qytetarëve, por nuk është më vetëm çështje mendimi, por sa është shteti i gatshëm të zbatojë propozime të tilla.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss