Tuesday, January 31, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Yiwu, këtu mund të bëni biznes me mbarë botën

Sipas statistikave, dy të tretat e mallrave të konsumit të Krishlindjeve janë nga qyteti Yiwu i provincës Zhejiang të Kinës Lindore. Nga janari deri në korrikun e këtij viti, vëllimi i eksportit të mallrave të Krishlindjeve nga ky qytet arriti 1.75 miliardë juanë, afërsisht 240 milionë dollarë amerikanë, duke u rritur 88.5 % në krahasim me të njëjtë periudhë të vitit të kaluar. Mbi bazën e lidhjes tregtare me 219 vende e rajone, të rrugëve të posaçme të shitjes dhe të epërsisë së logjistikës, Yiwu ndihmon më shumë kompani të huaja të hyjnë në Kinë. Këtu mund të bëni biznes me mbarë botën.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss